• Warfare - gratis browser online strategie van een Derde Wereldoorlog

  Warfare - gratis browser online strategie van een Derde WereldoorlogWarfare - gratis browser online strategie spel van een Derde Wereldoorlog. Je vecht tegen de Duitsers, Chinees, Russisch of Amerikanen.
  Warfare is een mooi gemaakte en makkelijk te spelen strategy game, die niet teveel van de speler vraagt. De strategiespel is niet al te ingewikkeld en vereist niet constant aandacht van de speler, zodat je even snel tussendoor iets kunt spelen en daarna de game weer een tijd laat liggen.
  Tijdens het spelen zie je rechtsonder een kaartje, zodat je weet waar je je in één van de twee beschikbare landschappen bevindt. Hiermee kun je ook inzoomen op een ander gebied op de kaart. Steden die een speler in zijn bezit heeft, moet hij ook onder controle zien te houden. Op de tactical map worden gevechten, begonnen op het strategische toneel, in realtime uitgevochten. De legers van worden op een slagveld geplaatst, op basis van hun positie op de strategy map. In dit spel is moreel van je troepen belangrijk - bijna net zoveel als hun gezondheidsscore. Je moet een winnende strategie hebben om naar de eindfase van dit fantastische oorlogsspel.
  Browser online Strategie Spellen vereisen een beetje meer denkwerk dan de andere spellen. Je moet echt een plan bedenken om je vijanden te verslaan door slimmer en meer strategisch te zijn, of het nu gaat om een oorlogsspel.
  De vijanden zijn ook niet al te aanvallend, zodat niet niet alles kwijt bent als je even niet oplet. Het feit dat je tegen andere mensen over de hele wereld kunt spelen maakt dit spel nog spannender. Heb jij het in je om een winnende generaal te zijn die elke veldslag wint om uiteindelijk de oorlog te winnen?
  Warfare - een realtime strategiespel. Speel gratis online.


  Categorie online spellen:
  14-02-2011, 02:51
  Vergelijkbare online spellen:

  Militaire Horloge (8 januari 2013 21:04)

  Erg leuk spel om te spelen. Het spel is zowel voor jong en oud, maar je moet wel enigszins strategisch zijn aangelegd voor dit spel.
  Speler99 (18 december 2013 15:49)

  Warfare geschikt om mee te beginnen als je dit type games wilt ontdekken; maar voor de ervaren spelers misschien iets te saai: te weinig units, te weinig aanvallend gedrag van je vijanden.
  Multiplayer komt er aan, ik zit in het beta test team en het werkt erg goed!
  Een pluspunt zijn de vele extra missies en de actieve community, die daarvoor verantwoordelijk is.
 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers