• Travian - massively multiplayer online browser-based strategie spel

  Travian - massively multiplayer online browser-based strategie spelTravian één strategisch spelletje in de tijd van de middeleeuwen waarbij het de bedoeling is dat je zoveel mogelijk grondstoffen van andere probeert te jatten. En die grondstoffen dan vervolgens weer besteden aan het uitbreiden van je leger.
  Als speler in dit strategische spel bouw je je eigen rijk, train je een enorm leger en vecht je met je bondgenoten voor wereldheerschappij.

  Stammen in het spel:
  De Galliërs zijn het meest vredelievend. De troepen worden vooral getraind voor defensie, deze is dan ook uitstekend, maar hun aanval is nog steeds sterk genoeg om te strijden met de andere volken.
  De Germanen zijn de meest agressieve der stammen. Zij bewegen zich nietsvrezend en plunderend door Travian. Voor agressieve en gevorderde spelers zijn de Germanen een uitstekende keus!
  Het Romeinse rijk is in Travian het makkelijkst om een spel mee te beginnen. Vanwege hun hoge niveau van sociale en technische ontwikkeling zijn de Romeinen meesters in bouwen en coordineren. Ook hun troepen behoren tot de elite. Ze zijn erg overwogen in hun aanvallen en ook verdedigend erg sterk. Voor beginners en spelers die twijfelen wat voor volk te kiezen, zijn de Romeinen een uitstekende keuze.

  In dit browser based strategische spel is het erg belangrijk om te farmen. Als jij dit niet doet zullen andere dit tegen jou doen en daarom zijn hier een paar handige weetjes over wat je het beste kunt doen om dat te vermijden in het spel! Wees altijd actief, wanneer je maar even inlogt om te kijken op het spel is de kans groot dat je elke keer aangevallen wordt en ook daadwerkelijk verliest. Zorg er dus voor dat je vaak online bent zodat dit dus niet gebeurd. Verder kun je ook altijd je buren om hulp vragen aangezien het alleen niet altijd zo makkelijk zal worden. Maak het jezelf dus niet moeilijk en sta open voor veranderingen in Travian.
  Speel gratis online beste strategische spel in de browser.


  Categorie online spellen:
  27-01-2017, 00:27
  Vergelijkbare online spellen:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers