• Goalunited - de leukste gratis voetbal online management spel

  Goalunited - de leukste gratis voetbal online management spelGoalunited - geheel gratis online voetbalmanager spel: word trainer en manager van een voetbalclub!
  Wereldwijd Multiplay! Ga de competitie aan met honderdduizenden spelers van over de hele wereld.
  Als manager heb je de leiding en ben je verantwoordelijk over de financiën, tactieken voor de wedstrijden en het kopen van spelers. Alle spelers uit de eredivisie zijn beschikbaar, je kan elke week je complete elftal wisselen en zelf bepalen in welke opstelling je wilt spelen. Geavanceerde tactieken, formaties, het kopen en verkopen van echte spelers in een verfijnde transfermarkt en zoveel meer.
  Deze online simulator spel in het voetbal is de meest geavanceerde in de wereld van grote internetgebaseerde managementspellen, en ook de meest realistische. Innovatief design zorgt voor een veelzijdige spelervaring, maar ook een eenvoudige speelbaarheid.
  Gratis Voetbal Manager is 100% gratis zonder addertjes onder het (voetbal) gras, dus registreer je snel en laat je vrienden weten waar jij mee speelt.
  Speel goalunited vanuit elke webbrowser, geen installatie nodig.


  Categorie online spellen:
  14-06-2012, 19:51
  Vergelijkbare online spellen:

  Laat Commentaar

  Ваше имя:
  Ваш e-mail:
  Bold italic onderstreepte tekst tekst doorhalen | Links uitlijnen Centrum Rechts uitlijnen | Insert Smail | verborgen tekst Insert offerte Converteer tekst uit een transliteratie van het Cyrillische alfabet
  Код: Voeg deze afbeelding om beveiligingscode display
  update, als je de code niet zien
  Введите код:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers