• OGame - vrije ruimte strategiespel online in de browser

  OGame - vrije ruimte strategiespel online in de browserOGame is een spel van intergalactische verovering. In plaats van grote ruimte wereld is nog nooit eerder zo gemakkelijk beschikbaar, zij het virtueel, zolang het ontwikkelaars van deze strategische online spel niet bieden gebruikers de eigen browser product. En nu al Je zult in staat om ruimte objecten vast te leggen, en zichzelf, de wereld, en hebben ze geheel en volledig.

  Je begint met slechts een onontwikkelde wereld en zet die in een machtig rijk in staat om je hard verdiende kolonies te verdedigen. Zoek naar waardevolle middelen, denk hoe technologische vooruitgang boeken en de uitbreiding van bestaande objecten. Is het goed overwegen om geweld te gebruiken tegen uw buren, of beter diplomatie. Handel, chatten en allianties te maken. Niets om ontwikkeling en hogere levensstandaard te bereiken.
  Je begint met een onderontwikkelde planeet en bouwt deze op tot een machtig Imperium, in staat je kolonies, die je door zware arbeid hebt opgebouwd te verdedigen.

  Bouwen een economische en militaire infrastructuur uit om je streven naar de nieuwste technologische ontwikkelingen te kunnen waarmaken. Houd je wel van online landje veroveren dan is OGame het spel bij uitstek. Je verovert namelijk hele universa en bouwt zo een immens rijk op. Het vergt wel veel geduld om OGame te spelen; maar ja, het overmeesteren van planeten is dan ook niet niks!
  Duizenden spelers spelen gelijktijdig tegen elkaar. Dit online spel biedt u onbegrensde mogelijkheden. Om het spel te spelen heeft men enkel een webbrowser nodig.
  Speel gratis online strategisch spel in de browser.


  Categorie online spellen:
  18-05-2015, 21:58
  Vergelijkbare online spellen:

  Johne371 (12 juni 2014 10:27)

  Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and superb design and style.

  Laat Commentaar

  Ваше имя:
  Ваш e-mail:
  Bold italic onderstreepte tekst tekst doorhalen | Links uitlijnen Centrum Rechts uitlijnen | Insert Smail | verborgen tekst Insert offerte Converteer tekst uit een transliteratie van het Cyrillische alfabet
  Код: Voeg deze afbeelding om beveiligingscode display
  update, als je de code niet zien
  Введите код:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers