• Ikariam - gratis massively multiplayer online strategie spel in de browser

  Ikariam - gratis massively multiplayer online strategie spel in de browserIkariam - strategische browser MMO-spel simuleert stedenbouw van oude steden. Op een klein eiland ergens in de Middellandse Zee groeit een oude beschaving. Je vindt jezelf in het oude Griekenland en in te zetten hun activiteiten op een van de eilanden in de Middellandse Zee. Beginners steunt kleine grondgebied, dat zal van streek en uit te breiden.

  In Ikariam is het afhankelijk van jou leiderschap of je je kleine dorpje op een klein eilandje uitbreid tot een enorme beschaving. Hiervoor moet je strategische beslissingen nemen over de grondstoffen productie, de diplomatie, de onderzoeken en uitvinders en uiteraard over de militaire acties.
  Alles is erop gericht om je eigen samenleving verder te laten ontwikkelen. Net als in Clash of Clans kun je een andere speler aanvallen en zijn grondstoffen plunderen. Maar andere spelers hebben het ook op jou gemunt. De wereld draait telkens door, ook als je even niet speelt.

  Online strategie spel in de browser onderverdeeld in drie niveaus: zo zou de eerste uitzicht op de stad zijn. Vooral in het begin, zal je het grootste deel van zijn tijd met deze visie. Hier, de speler bouwt en beheert haar gebouwen. Aanvankelijk alleen het stadhuis en veel groen spul te zien.
  Cooperatieve spel. Sticht een alliantie, verbind je met jouw vrienden, sluit handelovereenkomsten af en onderneem plunderacties met jouw verbindingen.
  Intuïtief onderzoekssysteem. Laat jouw slimme wetenschapper geavanceerde machines en gevaarlijke oorlogswapens ontwikkelen. Ontdek steeds nieuwe technologieën, gebouwen en wapens, die je op jouw eilandenrijk waardevolle voordelen opleveren.
  Browser strategie Ikariam is een leuke empire builder die zowel grafisch als qua diepgang interessant is. Een spel wat je zeker opnieuw zult spelen en helemaal als je leuke spelers vind waar je het mee samen kunt spelen.
  Speel gratis online beste strategische spel in de browser.


  Categorie online spellen:
  4-09-2012, 17:02
  Vergelijkbare online spellen:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers