• 4Story - multiplayer online spel met elementen RPG en strategie

  4Story - multiplayer online spel met elementen RPG en strategie4Story: War Kingdoms - een gratis online spel, die werd ontwikkeld door een Koreaans bedrijf, en ontwierp het om een groot aantal gebruikers.
  Welkom in de wereld van 4Story, waar drie koninkrijken met elkaar in oorlog zijn. Zij vechten om de controle van de wereld Iveria. De stoere soldaten van de wereld hebben zich verenigd in het rijk DeFugel, de magiërs zijn verbonden onder Craxion en tot slot staan de bewoners van Boa bekend als sterke krijgers. De speler mag zich bij één van deze facties aansluiten. 4Story is een 3D fantasy MMORPG waarin je in staat om een de drie strijdende partijen te bundelen en de wereld van de gratis online spel verkennen als een mens, werebeast, of van de Fee zal zijn.
  Het leuke van MMORPG is natuurlijk de interactie met andere gamers: de uitdaging wordt zo stukken groter, omdat je niet tegen de computer speelt, maar tegen mensen, en dit kunnen vrienden zijn of gewoon onbekenden.

  In de game zijn heel veel verschillende quests aan te nemen, die variëren van het verslaan van een aantal vijanden tot het redden van onschuldige burgers. Daarnaast zijn er veel open omgevingen te vinden, waar door de spelers gestreden kan worden om de macht. Daarbij kan de Commander in Chief via een aparte strategiemap bepalen wie wat doet en als men zich keurig aan de afspraken houdt, kan de strijd in jouw voordeel worden beslist. MMO-spel memorabele avonturen, emotionele en verbazingwekkende ontdekkingen. Niet negeren de NPC (non-player characters) - ze zal u informeren over dingen, en zal voor u experts, het ontdekken van de geschiedenis en de geheimen van een wereldoorlog.

  De enige originaliteit in 4Story is te vinden in de dagelijkse oorlog die zich op de servers afspeelt tussen de twee koninkrijken.
  In speciale oorlogsgebieden vinden deze grootschalige veldslagen plaats tussen verschillende guilds. Hiermee zijn nieuwe gebieden te veroveren die weer voordelen met zich meebrengen voor jouw guild, zoals de mogelijkheid om nieuwe quests te spelen en nieuwe items te kopen van NPC’s.


  Categorie online spellen:
  11-10-2011, 15:29
  Vergelijkbare online spellen:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers