• Grepolis - gratis MMO browser spel in de klassieke Oudheid

  Grepolis - gratis MMO browser spel in de klassieke OudheidIn het gratis browserspel Grepolis kun je het oude Griekenland vormgeven zoals jij wilt. Smeed krachtige allianties met andere spelers en gebruik de krachten van de goden Zeus, Poseidon, Hera, Athene en Hades.
  In deze browser based MMO is het van belang dat je niet alleen kunt goed moet kunnen vechten, maar ook bouwen, strategisch denken en goed voor je volk zorgen zijn belangrijke skills die je moet hebben. Laat je overdonderen door al het spectaculairs in deze Mythische wereld.

  Je start het spel met een Polis. Dat betekend "stad" in het Grieks. Deze Polis moet je uitbouwen tot een metropolis! Op deze manier kan je een groot en sterk land- en zee-leger opbouwen en zo eilanden veroveren. Een wereld in Grepolis bestaat uit ongeveer 34000 eilanden. Ruimte genoeg voor intense gevechten op land en water. Om te slagen moet je een evenwicht zoeken tussen grond troepen en zeemacht. Vecht met spelers wereldwijd en verover hun steden. Rekruteer legers op water en land en koop mythische eenheden, zoals de Hydra, Pegasus en Manticore. Eis grondstoffen op en drijf handel. Gebruik de gunst van de goden en zet hun 18 machtige spreuken tactisch in. Onderzoek 35 handige technologieën en bouw 25 verschillende gebouwen. Rekruteer je leger uit 34 eenheden en leid hen in real time naar de strijd.

  Duik in de wondere wereld van het oude Griekenland, voelt u zich al de waarde van de goodwill en de deelname van de Olympische goden van mythische wezens. Registratie krijgt u de keuze van de servers, die elk heeft zijn beperkingen. Zo, de server Mu, heeft een limiet van 165 spelers in de alliantie. Deze server maakt gebruik van een nieuwe strijd. Kappa-server biedt een hogere snelheid van het spel, maar de maximale grootte van de alliantie van 100 spelers. Het selecteren van een server is afhankelijk van de mogelijkheid van het verkrijgen van de game-ervaring - deelname aan PvP-gevechten of speel op het hoogste niveau van complexiteit.
  Het Oud Griekenland wacht op haar volgende held - ben jij dat misschien? Speel gratis online strategisch spel.


  Categorie online spellen:
  5-02-2012, 19:27
  Vergelijkbare online spellen:

 • De beste online spellen

  Stemmen spelers

  Tellers